Kiotari strand

Kiotari

Feriebyen Kiotari ligger midt på østkysten av Rhodos, ca. 11 kilometer fra Lindos.

Det er en av de nyeste feriebyene på Rhodos og også en av de flotteste. Byens sentrum ligger langs den gjennomgående veien, og det er det noen butikker, restauranter og supermarkeder.

Kiotari har mange gode hoteller, inkludert all-inclusive-hotellet Mitsis Rodos Village, som er et veldig populært familiehotell med mange aktiviteter.

Kiotari Rhodos

Kiotari strand Rhodos

Stranden i Kiotari
Kiotari har en flott strand som hovedsaklig er dekket av sand, men i vannkanten og på bunnen av vannet er det en del småsten.

Stranden har alle de fasiliteter man som gjest måtte ønske. De tilbyr også vannsportsaktiviteter, hvor de i tillegg til motoriserte aktiviteter også leier ut windsurfingutstyr og havkajakker.

Kiotari restaurant

Ikke langt fra Kiotari ligger den nydelige stranden Glystra, hvor atmosfæren er enda mer avslappet enn i Kiotari. Vil du ta det helt med ro, anvefales en tur til stranden i Gennadi.

Restauranter og natteliv
De fleste hotellgjester i Kiotari spiser på sine all-inclusive hoteller, men det finnes flere restauranter for de som ikke har all-inclusive eller som vil prøve en aften utenfor hotellet.

Nattelivet er stort sett begrenset til hotellenes underholdning. Når natten faller på er det fred og ro i Kiotari.

Kiotari by

Kiotari

Aktiviteter og severdigheter
For turister i Kiotari er den mest opplagte utfluktsmuligheten å ta en tur til den gamle bydelen i Lindos. Her er det flott arkitektur, blomster og små finurlige butikker. I tillegg kommer selvsagt Lindos’ akropolis.

Dersom man ønsker seg en stor naturopplevelse, kan en kjøretur sørover til Prasonisi anbefales. Ta med kamera og badetøy.

Kiotari kart