Haraki

Haraki

Haraki ligger på østkysten av Rhodos, omtrent 36 kilometer sør for Rhodos by.

Fiskerlandsbyen Haraki er en sjarmerende og forholdsvis stille liten by, som ligger vakkert plassert inne i en bukt. Et fantastisk sted for de som ønsker en rolig og avslappet ferie i flotte omgivelser.

Haraki by

Det er noen få butikker i Haraki, inkludert et supermarked. Sammen med restaurantene har de alt man trenger på ferien. De fleste turistene bor i privatutleide ferieleiligheter, men det finnes også et par små hoteller der. Det største heter Alia Luxury Suites, og har 20 hotellrom, 5 utendørsbassenger og 2 boblebad.

Haraki strand

Stranden i Haraki
Haraki har en flott strand med en fantastisk utsikt til de små fiskerbåtene, vannet og fjellene. Stranden er dekket med en blanding av sand, grus og småstein. Vannet er krystallklart, og bukten er deilig å svømme og snorkle i.

Atmosfæren på stranden er deilig fredelig, og der er vanligvis god plass på de oppstilte solsengene. Det er også dusjer og toaletter, men ingen former for vannsport.

Haraki Rhodos

Restauranter og natteliv
De fleste av Harakis restauranter ligger langs strandpromenaden. Her serveres det hovedsakelig tradisjonell gresk mat og fiskeretter tilberedt av nyfanget fisk. Herlig!

Nattelivet er svært stille, men på kvelden møtes man over en cocktail eller lignende på en av byens få barer.

Haraki by Rhodos

Aktiviteter og severdigheter
Noen hundre meter nordøst for Haraki ligger restene av borgen Feraklos. Det er en fin spasertur å gå opp dit.

Litt lenger borte i samme retning ligger den fantastiske sandstranden, Agathi, som med sitt lave vann er svært barnevennlig. Der er det også flere strandkafeer og mulighet for å bedrive forskjellige typer vannsport

Haraki kart